Adatkezelési tájékoztató

Frissítve: 2022.09.10.

A JACKFALL Bormanufaktúra Kft. (a továbbiakban JACKFALL, vagy “mi”) elkötelezett az Ön adatainak védelme mellett. Ebben az adatkezelési tájékoztatóban leírjuk, hogy a JACKFALL hogyan gyűjti és kezeli az Ön személyes adatait.

Ez az Adatkezelési tájékoztató a weboldalunkra és a hozzá tartozó aldomainekre, valamint a weboldalunkon általunk üzemeltetett webáruházra (együttesen a “Szolgáltatásunk”) vonatkozik. A Szolgáltatásunkhoz való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön jelzi, hogy elolvasta, megértette és elfogadja, hogy személyes adatait a jelen Adatkezelési tájékoztatóban és a Szolgáltatási feltételeinkben leírtak szerint gyűjtjük, tároljuk, használjuk és nyilvánosságra hozzuk.

Fogalommeghatározások és kulcsfogalmak

Annak érdekében, hogy a jelen Adatkezelési tájékoztatóban a lehető legvilágosabban magyarázzuk el a fogalmakat, minden alkalommal, amikor a fenti kifejezések bármelyikére hivatkozunk, szigorúan a következőképpen definiáljuk:

-Cookie (süti): egy weboldal által generált és az Ön webböngészője által elmentett kis mennyiségű adat. A böngésző azonosítására, analitikai adatok szolgáltatására, az Önre vonatkozó információk, például a nyelvi preferenciák vagy a bejelentkezési adatok megjegyzésére szolgál.
-Vállalat: amikor ebben a szabályzatban a “vállalat”, “mi”, “minket” vagy “miénk” kifejezés szerepel, az a JACKFALL Bormanufaktúra Kft.-re (7773 Kisjakabfalva, Fő utca 23.) vonatkozik, amely a jelen Adatkezelési tájékoztató értelmében felelős az Ön adataiért.
-ország: ahol a JACKFALL vagy a JACKFALL tulajdonosai/alapítói székhellyel rendelkeznek, jelen esetben Magyarország.
-Vevő: az a vállalat, szervezet vagy magánszemély, amely vagy aki a JACKFALL szolgáltatásait igénybe veszi vagy megvásárolja annak termékét, hogy a fogyasztókkal vagy a szolgáltatás felhasználóival való kapcsolatokat kezelje.
-Készülék: bármilyen internetre csatlakoztatott eszköz, például telefon, tablet, számítógép vagy bármilyen más eszköz, amely a JACKFALL weboldalának megjelenítésére és a szolgáltatások igénybevételére használható.
-IP-cím: Minden, az internethez csatlakozó eszközhöz egy számot rendelnek, amelyet internetprotokoll (IP) címnek neveznek. Ezeket a számokat általában földrajzi blokkokban osztják ki. Az IP-cím gyakran használható annak a helynek az azonosítására, ahonnan egy eszköz az internethez csatlakozik.
-személyzet: azokra a személyekre vonatkozik, akik a JACKFALL alkalmazásában állnak, vagy szerződés alapján valamelyik fél nevében szolgáltatást végeznek.
-Perszonális adat: minden olyan információ, amely közvetlenül, közvetve vagy más információval összefüggésben – beleértve a személyazonosító számot is – lehetővé teszi egy természetes személy azonosítását vagy azonosíthatóságát.
-szolgáltatás: a JACKFALL által nyújtott szolgáltatásra utal, a vonatkozó feltételekben (ha van ilyen) és ezen a platformon leírtak szerint.
-Harmadik fél szolgáltatása: a hirdetőkre, a versenyek szponzoraira, a promóciós és marketing partnerekre és másokra utal, akik tartalmat biztosítanak számunkra, vagy akiknek termékei vagy szolgáltatásai szerintünk érdekelhetik Önt.
-Weboldal: JACKFALL.”‘s” honlapja, amely ezen az URL-en keresztül érhető el: https://jackfall.com.
-Ön / Önök: a JACKFALL Szolgáltatásait használó személy, személyek, szervezet vagy szervezetek.

Milyen információkat gyűjtünk?

Információkat gyűjtünk Öntől, amikor meglátogatja a weboldalunkat, regisztrál az oldalunkon, megrendelést ad le, feliratkozik hírlevelünkre, válaszol egy felmérésre vagy kitölt egy űrlapot.

-Név / felhasználónév
-Telefonszám
-Email cím
-levelezési cím
-számlázási cím

Hogyan használjuk fel az általunk gyűjtött információkat?

Az Öntől gyűjtött információkat az alábbi módokon használhatjuk fel:

-A felhasználói élmény személyre szabása (az Ön információi segítenek nekünk abban, hogy jobban tudjunk reagálni az Ön egyéni igényeire).
-Honlapunk fejlesztésére (az Öntől kapott információk és visszajelzések alapján folyamatosan igyekszünk javítani honlapunk kínálatát).
-Az ügyfélszolgálat javítása érdekében (az Ön információi segítenek nekünk abban, hogy hatékonyabban tudjunk reagálni az Ön ügyfélszolgálati kéréseire és támogatási igényeire).
-A tranzakciók feldolgozásához
-Versenyek, promóciók, felmérések vagy egyéb webhelyfunkciók adminisztrálásához.
-Rendszeres e-mailek küldéséhez

Mikor használ a JACKFALL harmadik féltől származó végfelhasználói információkat?

A JACKFALL a JACKFALL szolgáltatásainak ügyfeleink számára történő nyújtásához szükséges végfelhasználói adatokat gyűjti.

A végfelhasználók önkéntesen adhatnak meg nekünk olyan információkat, amelyeket a közösségi média weboldalakon tettek elérhetővé. Ha ilyen adatokat ad meg nekünk, akkor nyilvánosan elérhető információkat gyűjthetünk az Ön által megjelölt közösségi média weboldalakról. Ön ellenőrizheti, hogy a közösségi média weboldalak mennyi adatát hozzák nyilvánosságra, ha meglátogatja ezeket a weboldalakat, és megváltoztatja Adatkezelési beállításait.

Mikor használ a JACKFALL harmadik féltől származó ügyféladatokat?

Bizonyos információkat akkor kapunk harmadik felektől, amikor Ön kapcsolatba lép velünk. Például, amikor Ön elküldi nekünk e-mail címét, hogy érdeklődését fejezze ki a JACKFALL ügyféllé válása iránt, információkat kapunk egy harmadik féltől, amely a JACKFALL számára automatikus csalásfelderítési szolgáltatásokat nyújt. Alkalmanként olyan információkat is gyűjtünk, amelyeket a közösségi oldalakon nyilvánosan elérhetővé tesznek. Ön ellenőrizheti, hogy a közösségi média weboldalak mennyi adatát hozzák nyilvánosságra, ha meglátogatja ezeket a weboldalakat és megváltoztatja az Adatkezelési beállításokat.

Megosztjuk az általunk gyűjtött információkat harmadik felekkel?

Az általunk gyűjtött személyes és nem személyes adatokat megoszthatjuk harmadik felekkel, például hirdetőkkel, versenyek szponzoráltjaival, promóciós és marketingpartnerekkel, valamint másokkal, akik tartalmat biztosítanak számunkra, vagy akiknek termékei vagy szolgáltatásai szerintünk érdekelhetik Önt. Megoszthatjuk azokat jelenlegi és jövőbeli kapcsolt vállalatainkkal és üzleti partnereinkkel is, és ha fúzióban, eszközértékesítésben vagy más üzleti átszervezésben veszünk részt, akkor az Ön személyes és nem személyes adatait is megoszthatjuk vagy átadhatjuk az érdekeltségi jogutódainknak.

Megbízható harmadik fél szolgáltatókat bízhatunk meg funkciók ellátásával és szolgáltatások nyújtásával, például szervereink és a weboldal tárhelyével és karbantartásával, adatbázisok tárolásával és kezelésével, e-mail kezeléssel, tárolási marketinggel, hitelkártya feldolgozással, ügyfélszolgálattal és a weboldalon keresztül megvásárolható termékek és szolgáltatások megrendeléseinek teljesítésével. Valószínűleg megosztjuk az Ön személyes adatait és esetleg néhány nem személyes adatot ezekkel a harmadik felekkel, hogy lehetővé tegyük számukra, hogy ezeket a szolgáltatásokat számunkra és az Ön számára elvégezzék.
Megoszthatjuk a naplófájljaink adatainak egy részét, beleértve az IP-címeket is, elemzési célokból harmadik felekkel, például webelemző partnerekkel, alkalmazásfejlesztőkkel és hirdetési hálózatokkal. Ha az Ön IP-címét megosztják, akkor az általános helymeghatározás és egyéb technikai adatok becslésére használható, mint például a kapcsolódási sebesség, hogy Ön egy megosztott helyen látogatta-e meg a webhelyet, és a webhely meglátogatásához használt eszköz típusa. Összesíthetik a hirdetéseinkkel és a weboldalon látottakkal kapcsolatos információkat, majd auditálást, kutatást és jelentéstételt biztosíthatnak számunkra és a hirdetőink számára.

Az Önre vonatkozó személyes és nem személyes adatokat kormányzati vagy bűnüldöző szervek tisztviselőinek vagy magánfeleknek is felfedhetjük, amennyiben saját belátásunk szerint szükségesnek vagy helyénvalónak tartjuk, hogy követelésekre, jogi eljárásokra (beleértve az idézéseket) válaszoljunk, hogy megvédjük a saját vagy harmadik fél jogait és érdekeit, a nyilvánosság vagy bármely személy biztonságát, hogy megelőzzünk vagy megállítsunk bármilyen illegális, etikátlan vagy jogilag követelhető tevékenységet, vagy hogy egyébként megfeleljünk az alkalmazandó bírósági végzéseknek, törvényeknek, szabályoknak és előírásoknak.

Hol és mikor gyűjtenek információkat az ügyfelektől és a végfelhasználóktól?

A JACKFALL gyűjti az Ön által megadott személyes adatokat. A fentiekben leírtak szerint harmadik felektől is kaphatunk Önről személyes adatokat.

Hogyan használjuk fel az Ön e-mail címét?

Azzal, hogy megadja e-mail címét ezen a weboldalon, beleegyezik, hogy e-maileket kapjon tőlünk. Bármelyik e-mail listán való részvételét bármikor lemondhatja az adott e-mailben található leiratkozási linkre vagy más leiratkozási lehetőségre kattintva. Csak olyan személyeknek küldünk e-maileket, akik közvetlenül vagy egy harmadik fél révén engedélyezték, hogy kapcsolatba lépjünk velük. Nem küldünk kéretlen kereskedelmi e-maileket, mert mi is ugyanúgy utáljuk a spameket, mint Ön. Az e-mail címe megadásával Ön azt is elfogadja, hogy engedélyezi számunkra az e-mail címének használatát ügyfélcélzásra olyan oldalakon, mint a Facebook, ahol egyedi hirdetéseket jelenítünk meg olyan konkrét személyeknek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy kommunikációt kapjanak tőlünk. A kizárólag a megrendelés feldolgozása oldalon keresztül megadott e-mail címeket kizárólag arra használjuk, hogy a megrendelésével kapcsolatos információkat és frissítéseket küldjünk Önnek. Ha azonban Ön ugyanazt az e-mail címet más módon adta meg nekünk, akkor azt a jelen szabályzatban meghatározott bármelyik célra felhasználhatjuk. Megjegyzés: Ha bármikor le szeretne iratkozni a jövőbeni e-mailekről, minden egyes e-mail alján részletes leiratkozási utasításokat talál.

Mennyi ideig őrizzük meg az Ön adatait?

Az Ön adatait csak addig őrizzük meg, amíg szükségünk van rájuk ahhoz, hogy a JACKFALL az Ön számára elérhető legyen, és hogy a jelen szabályzatban leírt célokat teljesíteni tudjuk. Ez vonatkozik mindazokra is, akikkel megosztjuk az Ön adatait, és akik a nevünkben szolgáltatásokat végeznek. Ha már nincs szükségünk az Ön adatainak felhasználására, és nincs szükségünk arra, hogy megőrizzük azokat jogi vagy szabályozási kötelezettségeink teljesítése érdekében, akkor vagy eltávolítjuk azokat a rendszereinkből, vagy deperszonalizáljuk, hogy ne tudjuk Önt azonosítani.

Hogyan védjük az Ön adatait?

Számos biztonsági intézkedést hajtunk végre személyes adatainak biztonsága érdekében, amikor megrendelést ad le, vagy amikor személyes adatait megadja, elküldi, vagy hozzáfér személyes adataihoz. Biztonságos szerver használatát kínáljuk. Minden megadott érzékeny/hiteles információt Secure Socket Layer (SSL) technológián keresztül továbbítunk, majd titkosítjuk a fizetési átjáró szolgáltatóink adatbázisába, hogy csak az ilyen rendszerekhez speciális hozzáférési jogokkal rendelkező, és az információk bizalmas kezelésére kötelezett személyek férhessenek hozzá. A tranzakciót követően az Ön személyes adatai (hitelkártyák, társadalombiztosítási számok, pénzügyi adatok stb.) soha nem maradnak a fájlokban. Nem tudjuk azonban biztosítani vagy garantálni a JACKFALL számára továbbított információk abszolút biztonságát, illetve nem tudjuk garantálni, hogy a Szolgáltatásban található információihoz nem lehet hozzáférni, azokat nem lehet nyilvánosságra hozni, megváltoztatni vagy megsemmisíteni a fizikai, technikai vagy vezetői biztosítékaink megsértése miatt.

Átkerülhetnek-e az adataim más országokba?

A JACKFALL Magyarországon van bejegyezve. A weboldalunkon keresztül, az Önnel való közvetlen interakciókon keresztül vagy a segítő szolgáltatásaink igénybevételéből gyűjtött információk időről időre továbbításra kerülhetnek irodáink vagy személyzetünk, illetve harmadik felek részére, amelyek a világ bármely pontján találhatók, és a világ bármely pontján megtekinthetők és tárolhatók, beleértve olyan országokat is, amelyekben nem rendelkeznek az ilyen adatok felhasználását és továbbítását szabályozó általános érvényű törvényekkel. Az alkalmazandó jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben, a fentiek bármelyikének használatával Ön önkéntesen hozzájárul az ilyen adatok határokon átnyúló továbbításához és tárhelyéhez.

Biztonságosak-e a JACKFALL szolgáltatáson keresztül gyűjtött információk?

Óvintézkedéseket teszünk az Ön adatainak biztonsága érdekében. Fizikai, elektronikus és irányítási eljárásokkal rendelkezünk az Ön adatainak védelme, a jogosulatlan hozzáférés megakadályozása, az adatbiztonság fenntartása és az Ön adatainak helyes felhasználása érdekében. Azonban sem az emberek, sem a biztonsági rendszerek nem bolondbiztosak, beleértve a titkosítási rendszereket is. Ezenkívül az emberek szándékosan elkövethetnek bűncselekményeket, hibázhatnak, vagy nem tarthatják be az irányelveket. Ezért, bár ésszerű erőfeszítéseket teszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében, nem tudjuk garantálni azok abszolút biztonságát. Ha az alkalmazandó jog bármilyen nem kikövetelhető kötelezettséget ír elő az Ön személyes adatainak védelmére, Ön elfogadja, hogy a szándékos vétség lesz az a mérce, amely alapján mérni fogjuk a kötelezettségünknek való megfelelésünket.

Frissíthetem vagy javíthatom az adataimat?

A JACKFALL által gyűjtött információk frissítésének vagy helyesbítésének kérésére vonatkozó jogai a JACKFALL és Ön közötti kapcsolattól függnek. A személyzet a belső vállalati foglalkoztatási szabályzatunkban részletezettek szerint frissítheti vagy javíthatja adatait.

Az ügyfeleknek joguk van kérni a személyazonosításra alkalmas információk bizonyos felhasználásának és nyilvánosságra hozatalának korlátozását az alábbiak szerint. Ön kapcsolatba léphet velünk annak érdekében, hogy (1) frissítse vagy javítsa személyazonosításra alkalmas adatait, (2) megváltoztassa a tőlünk kapott kommunikációval és egyéb információkkal kapcsolatos preferenciáit, vagy (3) törölje az Önről a rendszereinkben tárolt személyazonosításra alkalmas adatokat (a következő bekezdésre is figyelemmel), a fiókjának törlésével. Az ilyen frissítések, javítások, módosítások és törlések nem lesznek hatással az általunk fenntartott egyéb információkra, illetve azokra az információkra, amelyeket a jelen Adatkezelési irányelvvel összhangban harmadik feleknek adtunk át az ilyen frissítést, javítást, módosítást vagy törlést megelőzően. Az Ön adatainak védelme és biztonsága érdekében ésszerű lépéseket tehetünk (például egyedi jelszót kérhetünk) az Ön személyazonosságának ellenőrzése érdekében, mielőtt hozzáférést biztosítanánk Önnek a profiljához, vagy javításokat végeznénk. Ön felelős az egyedi jelszava és fiókadatai titkosságának mindenkori megőrzéséért.

Tisztában kell lennie azzal, hogy technikailag nem lehetséges az Ön által megadott információk minden egyes bejegyzésének eltávolítása a rendszerünkből. A rendszerünk biztonsági mentésének szükségessége, hogy megvédjük az információkat a véletlen elvesztéstől, azt jelenti, hogy az Ön adatainak egy másolata nem törölhető formában is létezhet, amelyet nehéz vagy lehetetlen lesz számunkra megtalálni. Az Ön kérésének beérkezését követően haladéktalanul frissítjük, javítjuk, módosítjuk vagy töröljük az általunk aktívan használt adatbázisokban és más, könnyen kereshető adathordozókon tárolt valamennyi személyes adatot, amint és amilyen mértékben ez ésszerűen és technikailag kivitelezhető.

Ha Ön végfelhasználó, és szeretné frissíteni, törölni vagy megkapni az Önről tárolt adatainkat, akkor ezt megteheti, ha kapcsolatba lép azzal a szervezettel, amelynek Ön az ügyfele.

Személyzet

Ha Ön a JACKFALL dolgozója vagy pályázó, akkor az Ön által önkéntesen megadott információkat gyűjtjük. Az összegyűjtött információkat humánerőforrás célokra használjuk fel, hogy a munkavállalóknak járó juttatásokat kezeljük, és a jelentkezőket átvilágítsuk.

Ön kapcsolatba léphet velünk annak érdekében, hogy (1) frissítse vagy javítsa adatait, (2) megváltoztassa a tőlünk kapott kommunikációval és egyéb információkkal kapcsolatos preferenciáit, vagy (3) nyilvántartást kapjon az Önre vonatkozó, nálunk lévő információkról. Az ilyen frissítések, javítások, változások és törlések nem lesznek hatással az általunk fenntartott egyéb információkra, illetve azokra az információkra, amelyeket az ilyen frissítés, javítás, változás vagy törlés előtt a jelen Adatkezelési irányelvvel összhangban harmadik félnek átadtunk.

Vállalkozás eladása

Fenntartjuk a jogot, hogy a JACKFALL vagy bármelyik vállalati társvállalatának (az itt meghatározottak szerint) teljes vagy lényegében teljes vagyonának eladása, egyesülése vagy más módon történő átruházása esetén az információkat harmadik félnek átadjuk, vagy a JACKFALL vagy bármelyik Vállalati kapcsolt vállalkozásának azon része, amelyre a Szolgáltatás vonatkozik, vagy abban az esetben, ha megszűnünk, vagy csődeljárást, reorganizációs vagy hasonló eljárást kezdeményezünk vagy kezdeményeztek ellenünk, feltéve, hogy a harmadik fél vállalja a jelen Adatkezelési tájékoztató feltételeinek betartását.

Társvállalatok

Az Önre vonatkozó információkat (beleértve a személyes adatokat is) átadhatjuk vállalati kapcsolt vállalkozásainknak. A jelen Adatkezelési tájékoztató alkalmazásában a “Vállalati kapcsolt vállalkozás” bármely olyan személyt vagy szervezetet jelent, amely közvetlenül vagy közvetve irányítja, irányítja vagy közös irányítás alatt áll a JACKFALL Bormanufaktúra weboldallal, akár tulajdonjogilag, akár más módon. Az Önre vonatkozó minden olyan információt, amelyet a Vállalati kapcsolt vállalkozásainknak adunk át, a Vállalati kapcsolt vállalkozások a jelen Adatkezelési tájékoztató feltételeinek megfelelően kezelnek.

Irányadó jog

A jelen Adatkezelési tájékoztatóra Magyarország törvényei vonatkoznak, tekintet nélkül a kollíziós jogra vonatkozó rendelkezésekre. Ön hozzájárul a bíróságok kizárólagos joghatóságához a felek között a jelen Adatkezelési tájékoztató alapján vagy azzal kapcsolatban felmerülő bármely kereset vagy vita kapcsán, kivéve azokat a magánszemélyeket, akiknek joguk lehet a Privacy Shield vagy a svájci-amerikai keretrendszer alapján igényt érvényesíteni.

A jelen megállapodásra és a weboldal Ön általi használatára Magyarország törvényei az irányadók, a kollíziós szabályok kizárásával. A weboldal használatára más helyi, állami, nemzeti vagy nemzetközi jogszabályok is vonatkozhatnak.

A JACKFALL használatával vagy a velünk való közvetlen kapcsolatfelvétellel Ön jelzi, hogy elfogadja a jelen Adatkezelési tájékoztatót. Ha nem ért egyet a jelen Adatkezelési tájékoztatóval, akkor ne vegyen részt weboldalunkon, illetve ne használja szolgáltatásainkat. A weboldal további használata, a velünk való közvetlen kapcsolatfelvétel, vagy a jelen Adatkezelési tájékoztató olyan módosításainak közzététele után, amelyek nem befolyásolják jelentősen az Ön személyes adatainak felhasználását vagy közzétételét, azt jelenti, hogy Ön elfogadja ezeket a módosításokat.

Az Ön hozzájárulása

Frissítettük Adatkezelési tájékoztatónkat, hogy teljes átláthatóságot biztosítsunk Önnek arról, hogy mit állítunk be, amikor Ön meglátogatja a webhelyünket, és hogyan használjuk fel azokat. Weboldalunk használatával, fiók regisztrálásával vagy vásárlással Ön hozzájárul a jelen Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti adatkezeléshez, és elfogadja annak feltételeit.

Más weboldalakra mutató linkek

Ez az Adatkezelési tájékoztató csak a Szolgáltatásokra vonatkozik. A Szolgáltatások tartalmazhatnak a JACKFALL által nem üzemeltetett vagy ellenőrzött más weboldalakra mutató linkeket. Nem vállalunk felelősséget az ilyen weboldalak tartalmáért, pontosságáért vagy az ott kifejtett véleményekért, és az ilyen weboldalakat nem vizsgáljuk, nem ellenőrizzük és nem ellenőrizzük pontosságuk vagy teljességük tekintetében. Kérjük, ne feledje, hogy ha a Szolgáltatásokról egy link segítségével egy másik weboldalra lép át, Adatkezelési tájékoztatónk már nem érvényes. Az Ön böngészése és interakciója bármely más weboldalon, beleértve azokat is, amelyek a mi platformunkon linkkel rendelkeznek, az adott weboldal saját szabályai és irányelvei szerint történik. Az ilyen harmadik felek saját sütiket vagy más módszereket használhatnak az Önre vonatkozó információk gyűjtésére.

Sütik

A JACKFALL “sütiket” használ, hogy azonosítsa a weboldalunk azon területeit, amelyeket Ön meglátogatott. A cookie egy kis adat, amelyet az Ön számítógépén vagy mobileszközén tárol a webböngészője. A Cookie-kat a weboldalunk teljesítményének és funkcionalitásának fokozására használjuk, de használatuk nem elengedhetetlen. A sütik nélkül azonban bizonyos funkciók, például a videók nem lesznek elérhetők, vagy minden alkalommal, amikor meglátogatja a weboldalt, be kell adnia a bejelentkezési adatait, mivel nem tudnánk megjegyezni, hogy korábban bejelentkezett. A legtöbb webböngésző beállítható úgy, hogy letiltsa a sütik használatát. Ha azonban letiltja a Sütiket, előfordulhat, hogy nem vagy nem megfelelően tudja elérni a weboldalunk funkcióit. Soha nem helyezünk el személyazonosításra alkalmas információkat a Cookie-kban.

A cookie-k és hasonló technológiák blokkolása és letiltása

Bárhol is tartózkodik, beállíthatja böngészőjét a Cookie-k és hasonló technológiák blokkolására is, de ez a művelet blokkolhatja alapvető cookie-jainkat, és megakadályozhatja weboldalunk megfelelő működését, és előfordulhat, hogy nem tudja teljes mértékben kihasználni annak összes funkcióját és szolgáltatását. Azt is tudnia kell, hogy bizonyos elmentett információkat (pl. elmentett bejelentkezési adatok, webhelypreferenciák) is elveszíthet, ha böngészőjében blokkolja a cookie-kat. A különböző böngészők különböző vezérlőket tesznek elérhetővé az Ön számára. Egy cookie vagy cookie-kategória letiltása nem törli a cookie-t a böngészőjéből, ezt Önnek magának kell megtennie a böngészőjén belül, további információkért látogasson el a böngészője súgómenüjébe.

Fizetési adatok

Az Ön által megadott hitelkártya- vagy egyéb fizetési adatok tekintetében vállaljuk, hogy ezeket a bizalmas adatokat a lehető legbiztonságosabb módon tároljuk.

Gyermekek adatvédelme

Nem szólítunk meg 13 év alattiakat. Tudatosan nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas adatokat 13 év alattiaktól. Ha Ön szülő vagy gyám, és tudomása van arról, hogy gyermeke személyes adatokat adott meg nekünk, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ha tudomást szerzünk arról, hogy szülői beleegyezés ellenőrzése nélkül 13 év alatti személytől gyűjtöttünk Személyes adatokat, lépéseket teszünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az adott információt a szervereinkről.

Adatkezelési tájékoztatónk módosításai

Megváltoztathatjuk Szolgáltatásunkat és irányelveinket, és szükség lehet arra, hogy változtatásokat eszközöljünk a jelen Adatkezelési tájékoztatóban, hogy az pontosan tükrözze Szolgáltatásunkat és irányelveinket. Hacsak a törvény másként nem írja elő, értesítjük Önt (például a Szolgáltatásunkon keresztül), mielőtt változtatásokat eszközölnénk a jelen Adatkezelési tájékoztatóban, és lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy felülvizsgálja azokat, mielőtt azok hatályba lépnének. Ezután, ha továbbra is használja a Szolgáltatást, akkor a frissített Adatkezelési irányelvek lesznek kötelezőek Önre nézve. Ha nem kívánja elfogadni ezt vagy bármelyik frissített Adatkezelési tájékoztatót, törölheti fiókját.

Harmadik fél szolgáltatásai

Előfordulhat, hogy harmadik féltől származó tartalmat (beleértve az adatokat, információkat, alkalmazásokat és egyéb termékszolgáltatásokat) jelenítünk meg, foglalunk bele vagy teszünk elérhetővé, vagy harmadik fél weboldalaira vagy szolgáltatásaira mutató linkeket (“Harmadik fél szolgáltatásai”) biztosítunk.
Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a JACKFALL nem vállal felelősséget a Harmadik fél szolgáltatásaiért, beleértve azok pontosságát, teljességét, időszerűségét, érvényességét, szerzői jogi megfelelését, jogszerűségét, tisztességességét, minőségét vagy bármely más szempontját. A JACKFALL nem vállal és nem vállal semmilyen felelősséget vagy felelősséget Önnel vagy bármely más személlyel vagy szervezettel szemben a Harmadik Fél Szolgáltatásaiért.
A Harmadik Fél Szolgáltatásai és az azokhoz vezető linkek kizárólag az Ön kényelmét szolgálják, és Ön kizárólag saját felelősségére és az ilyen harmadik felek feltételeinek megfelelően férhet hozzá és használhatja azokat.

Információk az általános Adatkezelési rendeletről (GDPR)

Előfordulhat, hogy adatokat gyűjtünk és használunk Öntől, ha Ön az Európai Gazdasági Térségből (EGT) származik, és Adatkezelési tájékoztatónk ezen szakaszában pontosan elmagyarázzuk, hogyan és miért gyűjtjük ezeket az adatokat, és hogyan tartjuk ezeket az adatokat védelem alatt a másolás vagy a helytelen felhasználás ellen.

Mi a GDPR?

A GDPR egy olyan, az egész EU-ra kiterjedő Adatkezelési törvény, amely szabályozza, hogy az uniós lakosok adatait hogyan védik a vállalatok, és fokozza az uniós lakosok személyes adataik feletti ellenőrzését.

A GDPR minden globálisan működő vállalatra vonatkozik, nem csak az uniós székhelyű vállalkozásokra és az uniós lakosokra. Ügyfeleink adatai fontosak, függetlenül attól, hogy hol találhatóak, ezért a GDPR-ellenőrzéseket alapszabványként vezettük be a világ minden táján végzett tevékenységünkre.

Mi a személyes adat?

Minden olyan adat, amely azonosítható vagy azonosított személyre vonatkozik. A GDPR az információk széles spektrumát öleli fel, amelyek önmagukban vagy más információkkal kombinálva felhasználhatók egy személy azonosítására. A személyes adatok túlmutatnak egy személy nevén vagy e-mail címén. Néhány példa: pénzügyi információk, politikai vélemények, genetikai adatok, biometrikus adatok, IP-címek, fizikai cím, szexuális irányultság és etnikai hovatartozás.

Az Adatkezelési elvek olyan követelményeket tartalmaznak, mint például:

-Az összegyűjtött személyes adatokat tisztességes, jogszerű és átlátható módon kell feldolgozni, és csak olyan módon szabad felhasználni, amelyet egy személy ésszerűen elvárhat.
-Személyes adatokat csak meghatározott célból szabad gyűjteni, és azokat csak erre a célra szabad felhasználni. A szervezeteknek a gyűjtéskor meg kell határozniuk, hogy miért van szükségük a személyes adatokra.
-A személyes adatokat csak a cél eléréséhez szükséges ideig szabad megőrizni.
-A GDPR hatálya alá tartozó személyeknek joguk van hozzáférni a saját személyes adataikhoz. Emellett kérhetik adataik másolatát, valamint kérhetik adataik frissítését, törlését, korlátozását vagy más szervezethez való áthelyezését.

Miért fontos a GDPR?

A GDPR néhány új követelményt vezet be arra vonatkozóan, hogy a vállalatoknak hogyan kell védeniük az egyének általuk gyűjtött és feldolgozott személyes adatait. A szabályok betartásának tétjét is megnöveli azáltal, hogy fokozza a végrehajtást és nagyobb bírságokat szab ki a jogsértés esetén. Ezeken a tényeken túlmenően ez egyszerűen a helyes dolog. A JACKFALL határozottan hiszünk abban, hogy az Ön adatvédelme nagyon fontos, és már most is olyan szilárd biztonsági és Adatkezelési gyakorlatokat alkalmazunk, amelyek túlmutatnak az új rendelet követelményein.

Az érintettek egyéni jogai – az adatokhoz való hozzáférés, az adatok hordozhatósága és törlése

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük ügyfeleinket a GDPR adatalanyi jogokra vonatkozó követelményeinek teljesítésében. A JACKFALL minden személyes adatot teljes mértékben ellenőrzött, a DPA-nak megfelelő szolgáltatóknál dolgoz fel vagy tárol. Minden beszélgetést és személyes adatot legfeljebb 6 évig tárolunk, kivéve, ha fiókját törli. Ebben az esetben az összes adatot a Szolgáltatási feltételek és az Adatkezelési tájékoztatónknak megfelelően megsemmisítjük, de 60 napnál tovább nem tartjuk meg.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ha Ön uniós ügyfelekkel dolgozik, akkor biztosítani kell számukra a személyes adatokhoz való hozzáférést, azok frissítését, lekérdezését és eltávolítását. Megértettük! Kezdettől fogva önkiszolgáló szolgáltatásként állítottuk be, és mindig hozzáférést biztosítottunk Önnek az adataihoz és az ügyfelei adataihoz. Ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy megválaszolja az API-val való munkával kapcsolatos kérdéseit.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdése van.

Emailen keresztül: jackfall@jackfall.com
Telefonszámon: +36 20 555 4207
A weboldalunkon keresztül: http://jackfall.com/kapcsolat
Postai úton: 7773 Kisjakabfalva, Fő utca 23.

Elmúlt 18 éves? A weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják.