Villányi programok, rendezvények

Jackfall programok

Élmények Kisjakabfalván és a Villányi borvidéken

A Jackfall mindig is híres volt arról, hogy igényes programokat, minőségi kulturális  rendezvényeket szervez. Gyertek el hozzánk és merüljetek el az események hangulatában! Villányi Borvidéki eseményekhez kapcsolódó programok, csapatépítés, konferenciák szervezése, helyszín, szállás biztosítás.

Jackfall Húsvét 2024

Jackfall Húsvét 2024

Húsvéti tojásfestés március 30-án, szombaton 11:00 órától a Jackfall Bormanufaktúránál Kisjakabfalván. Különböző technikákkal van lehetőség díszes tojásokat készíteni a húsvéti ünnepekre, ami természetesen nemcsak gyerekeknek szól. Azonban a felnőtteknek remek lehetőség a borászat tételeit megkóstolni.

Vince Nap Dűlőjáró túrák Villányi Borvidék 2024

Vince Nap Dűlőjáró túrák Villányi Borvidék 2024

Vince nap – Villányi Borvidék. 2024.01.20-án szombaton ismét Vince napi programok Villányban és Kisjakabfalván. Pince látogatás, szőlővessző szentelés, borkóstoló, finom falatok várják az érdeklődőket. Buszos transzfer indulástól – érkezésig, oda-vissza.

Tökfaragás és Mályvacukor

Tökfaragás és Mályvacukor

Halloween Tökfaragás kicsiknek nagyoknak borkóstolóval és mályvacukor sütögetéssel.
Várunk mindenkit sok szeretettel október utolsó hétvégéjén, azaz október 28-án 16:00 órától

XXVII. Európai Bordalfesztivál

XXVII. Európai Bordalfesztivál

Idén 27. alkalommal rendezik meg az Európai Bordalfesztivált Pécsett. Villányban és környékén is lesznek előadások. Többek között hozzánk, a Jackfall Bormanufaktúrához is ellátogat egy kórus, mégpedig a Vocal group DOMEN, Szlovéniából. Az előadásuk szeptember 24-én, vasárnap délelőtt 11 órától lesz hallható a Jackfallnál.

Jackfall BorZsongás & Majális

Jackfall BorZsongás & Majális

Vidám tavaszi mulatság, ahol bemutatjuk az új Jackfall pezsgőt! Idén április 28-án startol a BorZsongás, színes programokkal készülünk mi is erre a hétvégére. Lesz piknik és TÁNC-DAL-FESZTIVÁL! Regisztrálj a programunkra ONLINE!

Portugieser du Monde kóstolófesztivál – Pécs

Portugieser du Monde kóstolófesztivál – Pécs

A közép-európai portugieser borok és termelők, borászatok szemléje. A rendezvény keretében számos hazai és külföldi fajtabor és portugieser alapú házasítás, de a pincészetek jellemző stílusát reprezentáló más borok is bemutatásra, kóstolásra kerülnek.

Winelovers Grand 2023

Winelovers Grand 2023

Mi is ott leszünk április 1-jén, szombaton a Winelovers Grand borfesztiválon, amely 11:00 órakor nyitja meg kapuit a Corinthia Budapest hotelben. A Jackfall Pince standjánál több új tételt is bemutatunk, köztük a 2016-os Grandot.

Gördülő Dűlők Villányi Borvidék

Gördülő Dűlők Villányi Borvidék

Idén ősszel mi is az állomások között szerepelünk a Villányi Borvidék Szüreti Gördülő Dűlők rendezvényén.
Pincészetek látogatása, pincetúrázás kerékpárral, egyedül, párban vagy csoportosan. Bicikli bérlés helyben is lehetséges!

A Villányi Pincészetek, Borászatok, az Önkormányzatok és nem utolsó sorban a Siklós-Villány Borút Egyesület is szervez és rendez önálló programokat is, ahol a bor, az élmények, kulináris élvezetek mellett számos koncert, előadói est és utcabál is szerepel.

Elmúlt 18 éves? A weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják.