Villányi programok, rendezvények

Jackfall programok

Élmények Kisjakabfalván és a Villányi borvidéken

A Jackfall mindig is híres volt arról, hogy igényes programokat, minőségi kulturális  rendezvényeket szervez. Gyertek el hozzánk és merüljetek el az események hangulatában! Villányi Borvidéki eseményekhez kapcsolódó programok, csapatépítés, konferenciák szervezése, helyszín, szállás biztosítás.

XXVII. Európai Bordalfesztivál

XXVII. Európai Bordalfesztivál

Idén 27. alkalommal rendezik meg az Európai Bordalfesztivált Pécsett. Villányban és környékén is lesznek előadások. Többek között hozzánk, a Jackfall Bormanufaktúrához is ellátogat egy kórus, mégpedig a Vocal group DOMEN, Szlovéniából. Az előadásuk szeptember 24-én, vasárnap délelőtt 11 órától lesz hallható a Jackfallnál.

Jackfall BorZsongás & Majális

Jackfall BorZsongás & Majális

Vidám tavaszi mulatság, ahol bemutatjuk az új Jackfall pezsgőt! Idén április 28-án startol a BorZsongás, színes programokkal készülünk mi is erre a hétvégére. Lesz piknik és TÁNC-DAL-FESZTIVÁL! Regisztrálj a programunkra ONLINE!

Portugieser du Monde kóstolófesztivál – Pécs

Portugieser du Monde kóstolófesztivál – Pécs

A közép-európai portugieser borok és termelők szemléje. A rendezvény keretében számos hazai és külföldi fajtabor és portugieser alapú házasítás, de a pincészetek jellemző stílusát reprezentáló más borok is bemutatásra, kóstolásra kerülnek.

Winelovers Grand 2023

Winelovers Grand 2023

Mi is ott leszünk április 1-jén, szombaton a Winelovers Grand borfesztiválon, amely 11:00 órakor nyitja meg kapuit a Corinthia Budapest hotelben. A Jackfall standjánál több új tételt is bemutatunk, köztük a 2016-os Grandot.

Jackfall Húsvét 2023

Jackfall Húsvét 2023

Medvehagyma-szedés, közös pogácsasütés, tojásfestés többféle hagyományos módon és ünnepi gasztronómiai élmények! Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat a Jackfall húsvéti programjára 2023. április 7-től 10-ig, amely igazi kikapcsolódást, falusi – húsvéti hangulatot ígér.

XXVI. Európai Bordal Fesztivál

XXVI. Európai Bordal Fesztivál

A bor, mint kapcsolati tényező. Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei Bordal Fesztivál alkalmával a Jackfall Bormanufaktúra is helyszínként szerepelhet a programon.

Elmúlt 18 éves? A weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják.