Szállás Jackfall Borászat

Borászat Szállás
Feltöltődés Villányi Borvidék

Szállások a Jackfallnál

Mi úgy gondoljuk, hogy a borozás és borkóstolás olyan minőségi időtöltés, amelyben fokozatosan oldódnak fel a különböző személyiségek, hogy feltöltődjenek a rohanó élet okozta fáradalmaik után. Ehhez biztosítunk mi is megfelelő környezetet szállásainkon, ahol kényelmes szobákban pihenhetnek vendégeink, miközben Kisjakabfalva jótékony csöndje segít a kikapcsolódásban.

Foglalás most

Szállás foglalás

Apartman komfort
Borászat Komfort

Apartman

A Jackfall Bormanufaktúra udvarán található apartmanház különleges atmoszférájával várja a bor rajongóit és a kikapcsolódni vágyókat egyaránt. A régen nyári konyha szerepét betöltő épület ma már három különálló, kétszintes apartmannal áll a vendégek rendelkezésére. A mindegyik apartmanban két hálószoba, ugyanennyi fürdőszoba és egy konyha található. A tornácra kiülve gyönyörű naplementékben gyönyörködhetnek az itt megszálló vendégeink, amit borászatunk kínálatának bármelyik tételével emelhetnek teljessé.

fogadó
Standard Borvidéki

Fogadó

A Borászat közvetlen szomszédságában található a Fogadónk, amiben egy különálló három szobás apartman és nyolc vendégszoba áll rendelkezésre. Egyszerű és kényelmes szobáinkkal egyaránt várjuk az átutazó és hosszabb nálunk tartózkodásra érkező vendégeinket. A tisztaság és nyugalom tökéletes feltöltődést biztosít, amit a Villányi Borvidék nyújtotta kirándulási lehetőségek és gasztronómiai élmények tesznek teljessé. A szobákban van wi-fi és légkondicionáló berendezés. Az épület hátsó részében lévő konferencia terem ideális céges csapatépítések vagy továbbképzések számára. A ház kertje tágas és csöndes, ahol az egyik padon helyet foglalva egy üveg villányi Jackfall bor kíséretében, szintén nem kell attól félnünk, hogy utolérhet a dolgos hétköznapok zavaró lármája.

Kúria
Falusi

Borászat Kúria

Kúriánkat a vidéki, rusztikus stílus és a modern letisztultság jellemzi. Egyszerre tökéletes gyermekes családok számára, de azoknak is, akik a csöndes elvonulás lehetőségét keresik. A tágas tereiből árad a nyugalom, amihez párosul az üldögélésre hívogató hosszú tornác, ahol csendesen borozgatva lehet megízesíteni a kikapcsolódás perceit. A házban négy lakrész található, modern fürdő szobával. Az udvar tágas és a végében kialakított részen ideális lehetőség nyílik beszélgetésekre és kerti sütögetésre. Ez utóbbihoz további kényelmet nyújt a nyári konyha hűtővel. Rossz idő, vagy nyári melegek esetén pedig rendelkezésre áll egy kicsi pince is, hogy oda beülve tudják vendégeinek élvezni egymás társaságát.

Elmúlt 18 éves? A weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják.