Gördülő Dűlők 2024 Villányi Borvidék

Gördülő dűlők kerékpáros élménytúra Villányi Borvidék

Éld át a borvidéki hangulatot egy bringatúra keretében! Bringázz keresztül a Villányi borvidék gyönyörű tájain, csodáld meg a zöld színekbe borult dűlőket, és fedezd fel a hagyományos pincefalvakat Villánytól Siklósig a Gördülő Dűlők 2024 nyári kiadásán!

Remek alkalom a sportolás és a borturizmus összekapcsolására a teljes és maradandó élmény érdekében.

Részletek hamarosan…..

Szüreti gördülő dűlők

Szüreti Gördülő Dűlők 2022. szeptember 17.

Gördülj végig a Villányi borvidék gyönyörű tájain, csodáld meg az őszi színekbe borult dűlőket, és fedezd fel a hagyományos pincefalvakat Villánytól Siklósig a Szüreti Élmény-bringatúrán!
Finom frissítők és falatok várnak minden állomáson, a túra végén pedig egytálétellel kedveskedünk az elővételes jegyet vásárlóknak!

Idén ősszel mi is az állomások között szerepelünk a Szüreti kerékpáros élménytúra rendezvényén. Már nagyon várunk benneteket, megszállott pedálosokat és lelkes nyeregben tekerőket, hogy behúzzátok nálunk a kontraféket. Mikor a kanyarok forgataga, és az emelkedők hullámzása után végre falhoz támasztjátok a biciklit a mi portánkon különleges frissítőkkel szeretnénk kedveskedni, miközben alkalmatok nyílik megismerni a borászatunkat.

Szervezők:

Villány-Siklósi Borút Egyesület, a Siklósi Turisztikai Egyesület és a Tenkes Mountain Bike Egyesület.

Elmúlt 18 éves? A weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják.